Night of De Pier naar april 2022 doorgeschoven …

Helaas is het ons niet meer gelukt om een goede set-up te realiseren en voldoende bezetting voor NOP 2021 op 6 november te contracteren.

Wij richten ons nu geheel op april 2022 en hopen dan weer een ouderwets gezellige en muzikaal aantrekkelijke Night of de Pier te organiseren.

 

Night of De Pier 2021

Noteer in je agenda: zaterdag 6 november; Night of de Pier 2021 in Gasterij de Pier !

Hoewel nog niet duidelijk is hoe het vaccinatieprogramma gaat verlopen en of we het virus voldoende onder controle kunnen krijgen, willen wij toch een “stip op de horizon” plaatsen zodat we iets hebben waar we naar toe kunnen leven!.

Zaterdag 6 november 2021 willen wij de Night of de Pier 2021 gaan organiseren met dezelfde line-up en programma als 2020. Het is ons tot nog toe gelukt om de volgende tributebands vast te leggen (uiteraard onder voorbehoud):

– Santana (Fuente del ritmo). https://www.facebook.com/FuenteDelRitmo.Music/
– Pearl jam (Jeremy) https://www.tributeworld.com/tributeband/jeremy
– Status Quo (Back to back) https://www.facebook.com/statusquocoverband/
– Bad Company (Freecompany)
– Rolling Stones (Urban Jungle)
– Joe Cocker (BB-Cool).

De kaartverkoop zal in juli starten, tegen die tijd weten we ook of het verantwoord is om het festival door te laten gaan !

Night of de Pier 2020 definitief gecanceld !

 

Gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de het Corona virus hebben wij besloten om de Night of de Pier, gepland op zaterdag 17 oktober 2020, definitief niet door te laten gaan. Mensen die kaarten hebben gekocht via internet (Billetto), ontvangen een e-mailbericht en krijgen de ticketprijs (minus administratiekosten) automatisch terugbetaald (kan tot 21 dagen duren). Voor kaarten gekocht via de voorverkoopadressen kunt u voor terugbetaling, terecht bij Gasterij de Pier, Schansweg 3, 5406 TP Uden.

Hopelijk “overwinnen” we het virus en kunnen we in 2021/2022 opnieuw een Night of de Pier organiseren!

 

Blijf gezond!

 

BB-Cool

 

In memoriam Toon van Osch

We zullen je nooit vergeten, Toon !
Dinsdag 21 juli hebben wij afscheid genomen van onze baritonsaxofonist Toon “baritoni” van Osch, lid van verdienste van BB-Cool. Toon is overleden op 15 juli 2020. We zullen hem blijven herinneren als de hard werkende, immer optimistische en bevlogen muzikant en vriend, die met zijn mooie, diepe klanken onze muziek verrijkte. Toon, rust in vrede, n’oublier jamais !

[`Video N’oublier jamais tijdens afscheidsdienst]

Night of De Pier 2020 wordt verschoven naar 17 okt.

Gezien de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de het Corona virus hebben wij besloten om de Night of de Pier, gepland op zaterdag 28 maart 2020, op deze avond niet door te laten gaan.
Wij gaan het festival verschuiven naar het najaar en wel naar zaterdag 17 oktober. De reeds gekochte kaarten blijven geldig.
Mocht u de kaarten willen retourneren dan is dat mogelijk.
Voor kaarten die u besteld heeft via internet (billetto) dient u een mail te sturen naar: miesenjan@gmail.com en daarin aangeven om hoeveel kaarten het gaat en uw bankrekeningnummer.
Voor kaarten verkocht via de voorverkoopadressen kunt u terecht bij Gasterij de Pier.
Nadere informatie over het programma op 17 oktober volgt. Wij streven ernaar om dezelfde bands vast te leggen.

Onze excuses voor het ongemak, maar wij hopen u toch alsnog te mogen begroeten op 17 okt. op ons tribute festival ‘Night of De Pier 2020’.

BB-Cool

Night of De Pier

Voor de 13e keer organiseert BB-Cool op zaterdag 28 maart 2020 het regionaal bekende muziekfestival “de Night of De Pier” in Gasterij De Pier, Schansweg 3, Uden. Dit is een muzikale avond waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen.

Oude tijden herleven !

De acts zullen in de huid van “onze helden uit het verleden” kruipen en deze zo origineel mogelijk neerzetten. Wij zijn erin geslaagd om een top set-up te contracteren die u zal terugbrengen naar de jaren 70 – 80 – 90, OUDE TIJDEN HERLEVEN !

Bekijk het programma en bestel kaarten

‘Night of de Pier’ zoekt Tribute Bands . . .

BB-Cool is een Udense coverband die elk optreden tot een feest maakt. Tevens doen wij een tribute van Joe Cocker onder de naam “BB-Cocker band”. Wij organiseren ieder jaar het regionaal bekende festival “de night of de Pier” in gasterij de Pier in Uden.

Dit is een festival waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen van ongeveer een uur. Na het succes van 2018 en 2019 gaan we ook in 2020 tijdens de 13e editie weer een Tribute festival organiseren en wel op zaterdag 28 maart. Wij zijn op zoek naar bands die een jaren 60- 70-80-90 tribute kunnen neerzetten. Dus, bands, meld je aan!

Wij vragen: enthousiaste en muzikale publiektrekkende tribute bands voor een gezellig avondje uit met muzikanten onder elkaar.

Wij bieden: de gelegenheid voor een spetterend optreden, een plaats in de “hall of fame” van de “night of de Pier”, professioneel geluid en licht, “verzorging van de inwendige mens” en een vergoeding van €350.

Ben je geïnteresseerd, laat het weten via   henriedoreleijers@gmail.com.

Uiterste inschrijfdatum: 15 november 2019.Tribute

Zie ook   http://www.bb-cool.nl/night-de-pier-2019-2/

Lazy sunday terras Gasterij de Pier


Op zondagmiddag 7 juli is er weer het jaarlijkse Lazy Sunday optreden op het terras van Gasterij de Pier. Dit is ook  de locatie, waar BB Cool altijd repeteert.

Bij een lekker zonnetje, een heerlijk drankje en een heel enthousiast publiek belooft ’t weer  een fantastische middag te gaan worden.

Aanvang 14.30 uur

Entree gratis.

Zie nieuwe promo BB Cool !!!

Kijk via het menu ‘Video’ naar onze nieuwe promotiefilm van BB Cool !!!

NOP 2018 groot succes !

Night of De Pier 2018 heeft alle records geslagen. Heel veel bezoekers hebben genoten van de tribute bands, die zonder uitzondering allemaal van een zeer hoog nivo waren.

Helaas was ’t vaak zelfs te druk voor de podia. Bij de volgende NOP op 6 april 2019 zullen we er zeker voor zorgen, dat er meer ruimte beschikbaar is voor het publiek.