Lazy sunday terras Gasterij de Pier


Op zondagmiddag 7 juli is er weer het jaarlijkse Lazy Sunday optreden op het terras van Gasterij de Pier. Dit is ook  de locatie, waar BB Cool altijd repeteert.

Bij een lekker zonnetje, een heerlijk drankje en een heel enthousiast publiek belooft ’t weer  een fantastische middag te gaan worden.

Aanvang 14.30 uur

Entree gratis.

Zie nieuwe promo BB Cool !!!

Kijk via het menu ‘Video’ naar onze nieuwe promotiefilm van BB Cool !!!

Night of the Pier 2019

Voor de 12e keer organiseert BB-Cool op zaterdag 6 april 2019 het regionaal bekende muziekfestival “de Night of De Pier” in Gasterij De Pier, Schansweg 3, Uden. Dit is een muzikale avond waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen.

Oude tijden herleven !

Deze versie heeft als thema “ Still alive ”. De acts zullen in de huid van “onze helden uit het verleden” kruipen en deze zo origineel mogelijk neerzetten. Wij zijn erin geslaagd om een top set-up te contracteren die u zal terugbrengen naar de jaren 60 – 70 – 80, OUDE TIJDEN HERLEVEN !

Bekijk het programma en bestel kaarten

NOP 2018 groot succes !

Night of De Pier 2018 heeft alle records geslagen. Heel veel bezoekers hebben genoten van de tribute bands, die zonder uitzondering allemaal van een zeer hoog nivo waren.

Helaas was ’t vaak zelfs te druk voor de podia. Bij de volgende NOP op 6 april 2019 zullen we er zeker voor zorgen, dat er meer ruimte beschikbaar is voor het publiek.

 

Muzikaal mosselfestijn bij Jambon Uden

Jambon houdt zondag 4 september hun jaarlijkse mosselmiddag. Samen met BB-Cool wordt het een bourgondisch en muzikaal mosselfestijn op het Lieve Vrouwenplein in Uden.

Bandcoach en BB-Cool !

Woensdag 14 januari heeft BB-Cool een bandcoachsessie. Leuk en leerzaam! Er komt ook een redactioneel artikel in het blad ‘Bandcoach’. Wanneer het blad uitkomt, plaatsen we het artikel. We hebben er zin in!