BB COOL zoekt nieuwe gitarist

In memoriam Toon van Osch

We zullen je nooit vergeten, Toon !
Dinsdag 21 juli hebben wij afscheid genomen van onze baritonsaxofonist Toon “baritoni” van Osch, lid van verdienste van BB-Cool. Toon is overleden op 15 juli 2020. We zullen hem blijven herinneren als de hard werkende, immer optimistische en bevlogen muzikant en vriend, die met zijn mooie, diepe klanken onze muziek verrijkte. Toon, rust in vrede, n’oublier jamais !

[`Video N’oublier jamais tijdens afscheidsdienst]

Night of De Pier

Voor de 13e keer organiseert BB-Cool op zaterdag 28 maart 2020 het regionaal bekende muziekfestival “de Night of De Pier” in Gasterij De Pier, Schansweg 3, Uden. Dit is een muzikale avond waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen.

Oude tijden herleven !

De acts zullen in de huid van “onze helden uit het verleden” kruipen en deze zo origineel mogelijk neerzetten. Wij zijn erin geslaagd om een top set-up te contracteren die u zal terugbrengen naar de jaren 70 – 80 – 90, OUDE TIJDEN HERLEVEN !

Bekijk het programma en bestel kaarten

Zie nieuwe promo BB Cool !!!

Kijk via het menu ‘Video’ naar onze nieuwe promotiefilm van BB Cool !!!

NOP 2018 groot succes !

Night of De Pier 2018 heeft alle records geslagen. Heel veel bezoekers hebben genoten van de tribute bands, die zonder uitzondering allemaal van een zeer hoog nivo waren.

Helaas was ’t vaak zelfs te druk voor de podia. Bij de volgende NOP op 6 april 2019 zullen we er zeker voor zorgen, dat er meer ruimte beschikbaar is voor het publiek.

 

Muzikaal mosselfestijn bij Jambon Uden

Jambon houdt zondag 4 september hun jaarlijkse mosselmiddag. Samen met BB-Cool wordt het een bourgondisch en muzikaal mosselfestijn op het Lieve Vrouwenplein in Uden.