Night of De Pier 2019

BB-Cool organiseert ieder jaar het regionaal bekende festival de “Night of de Pier”. Dit is een muzikale avond waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen. Na het overweldigende succes van dit jaar gaan we ook in het komende jaar alweer de 12e editie organiseren en wel op zaterdag 6 april 2018! Net als dit jaar zal de 12e editie ook weer een tribute festival zijn. Het thema voor deze uitgave zal zijn: “Still alive”.

• Wij zijn op zoek naar: (regionale) bands die een ‘60-, ‘70-, ‘80-jaren tribute act kunnen neerzetten, bij voorkeur over een artiest of die niet meer onder ons is. Dus, bands/artiesten als Queen, Jimi Hendrix, Janis Joplin etc. meld je aan!

• Wij vragen: enthousiaste en muzikale publiekstrekkende bands met een tribute act voor een gezellig avondje uit met muzikanten onder elkaar.

• Wij bieden: de gelegenheid voor een spetterend optreden, een plaats in de “hall of fame” van de “Night of the Pier”, professioneel geluid en licht, “verzorging van de inwendige mens” en een vergoeding van € 350.

Interesse? Schrijf je act in vóór 1 december (contact via website info@bb-cool.nl)

Lazy Sunday Afternoon

BB-Cool is een Udense coverband die elk optreden tot een feest maakt. Wij spelen soul/disco/rock covers met passie en verzorgen een Joe Cocker tribute, die bijna niet van de echte te onderscheiden is! Wij organiseren ieder jaar een optreden op het buitenterras van Gasterij de Pier, Schansweg 3 in Uden.

Ook dit jaar kunt u weer, tijdens een “lazy sunday afternoon”, onder het genot van een drankje en een hapje op zondag 8 juli genieten van een spetterend optreden op ons geheel nieuw ingerichte terras. Hierbij spelen wij ons bekende repertoire, aangevuld met enkele nieuwe nummers. Hopelijk zijn de weergoden ons gunstig gestemd en wordt het een mooie zondagmiddag.

De toegang is gratis!
Aanvang: 14.30 uur

NOP 2018 groot succes !

Night of De Pier 2018 heeft alle records geslagen. Heel veel bezoekers hebben genoten van de tribute bands, die zonder uitzondering allemaal van een zeer hoog nivo waren.

Helaas was ’t vaak zelfs te druk voor de podia. Bij de volgende NOP op 6 april 2019 zullen we er zeker voor zorgen, dat er meer ruimte beschikbaar is voor het publiek.

 

Night of the Pier 2018

Voor de 11e keer organiseert BB-Cool op zaterdag 7 april 2018 het regionaal bekende muziekfestival “de Night of de Pier” in Gasterij de Pier, Schansweg 3 Uden. Dit is een muzikale avond waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen.

Woodstock herleeft met deze tributes!

Deze versie heeft als thema “Tribute”. De acts zullen in de huid van “onze helden uit het verleden” kruipen en deze zo origineel mogelijk neerzetten. Wij zijn erin geslaagd om een top setup te contracteren die u zal terugbrengen naar de jaren 60-70-80, WOODSTOCK HERLEEFT!

Bekijk het programma en bestel kaarten

Tribute act? Meld je aan voor Night of the Pier 2018 (aanmelding gesloten)

BB-Cool organiseert ieder jaar het regionaal bekende festival de “Night of the Pier”. Dit is een muzikale avond waarbij 6 bands verdeeld over 2 zalen afwisselend een optreden verzorgen. Ook in het komende jaar gaan wij de alweer 11e editie organiseren en wel op zaterdag 7 april 2018! Het thema voor deze uitgave zal zijn: “Tribute”.

Welke acts zoeken wij?
  • Wij zijn op zoek naar: (regionale) bands die een ‘60-, ‘70-, ‘80-jaren tribute act kunnen neerzetten in beeld en geluid!
  • Wij vragen: enthousiaste en muzikale publiekstrekkende bands met een tribute act voor een gezellig avondje uit met muzikanten onder elkaar.
  • Wij bieden: de gelegenheid voor een spetterend optreden, een plaats in de “hall of fame” van de “Night of the Pier”, professioneel geluid en licht, “verzorging van de inwendige mens” en een vergoeding van € 250.
Interesse? Schrijf je act in vóór 1 december
Bekijk de sfeerimpressie van Night of the Pier 2017

Optreden terras Gasterij De Pier

Op zondagmiddag 20 aug. is er weer het jaarlijkse Lazy Sunday optreden op het terras van Gasterij de Pier. Dit is ook  de locatie, waar BB Cool altijd repeteert.

Bij een lekker zonnetje, een heerlijk drankje en een heel enthousiast publiek belooft ’t weer  een fantastische middag te gaan worden.

Op zondagmiddag 3 sept. treedt BB Cool ook weer op tijdens de Mosselmiddag bij Grill Jambon op het Lievevrouwenplein in Uden.

 

Tiende editie van Night of de Pier was een groot succes !

De ongeveer vijfhonderd bezoekers hebben een prachtige avond gehad met veel sfeer en warmte.

Mede door alle goede optredens van de aanwezige bands zoals: De Dop, Ruizzz, The Specs, Dutch Roses, El Cid en BB Cool was ’t een avond, waar men volop kon genieten van Soul, Blues, Rock en Nederlandstalige muziek.

Ook de geluidsfirma Show2all uit Vorstenbosch zorgde voor een perfect geluid en een fantastische aankleding van de zalen met een complete lichtshow.

De organisatie wil graag iedereen bedanken, die een bij heeft gedragen aan het succes van deze tiende editie !

10e Night of de Pier speciaal evenement op 1 april 2017 !

De organisatie is nog volop bezig met het verder uitwerken van deze 10e editie van Night of de Pier, maar zal er zeker voor zorgen, dat de trouwe fans en bezoekers weer een ouderwetse gezellige avond gaan beleven.

Nadere informatie volgt op korte termijn via de lokale media.

 

Organisatie Night of de Pier.

Muzikaal mosselfestijn bij Jambon Uden

Jambon houdt zondag 4 september hun jaarlijkse mosselmiddag. Samen met BB-Cool wordt het een bourgondisch en muzikaal mosselfestijn op het Lieve Vrouwenplein in Uden.

Nieuwe bezetting, nieuw repertoire !

Op kermiszondag ‘s-middags vanaf 15:00 uur speelt BB-Cool 4 sets op het terras bij Gasterij De Pier. Onze nieuwe zangeres Cynthia en bassist Ruud hebben zich het ook deels vernieuwde repertoire inmiddels eigen gemaakt. Iedereen is hartelijk welkom. Live soulmuziek , dampende sfeer, een lekker drankje, dansen!